Kontakt

Skriv din e-mail adresse og beskjed her. Så får du svar så raskt som mulig innenfor 1 uke.

Kaptein Oppegaards vei
Oslo, Oslo,
Norway

(+47) 95006999

10 gode grunner til å velge bryllupsplanlegger

Å ansette en bryllupsplanlegger kan være den smarteste investeringen dere gjør til bryllupet. Her kommer 10 grunner til hvorfor dere burde ansette en bryllupsplanlegger.


1. DERE FORTJENER AT ALT ER PERFEKT PÅ DERES STORE DAG

Det ligger mye tid og hardt arbeid i å sette sammen et perfekt bryllup. En bryllupsplanlegger har dette som fulltidsjobb og har de rette kontaktene, kunnskapen og tiden som sammen blir til perfeksjon. De vet hvem de skal kontakte og hvordan de får de beste prisene, hva som skal (og ikke skal) være med i kontrakten, samt oversikt over hver liten detalj til deres store dag.


2. DET ER IKKE LETT Å HOLDE SEG TIL BUDSJETTET

Penger er ofte av de vanskeligste aspektene når det kommer til å planlegge bryllup. Hvem betaler, og hvilke beløp? Når skal regningene betales, og hvordan kan dere forsikre dere om å ikke overskride budsjettet? En bryllupsplanlegger fungerer som en økonomisk rådgiver som er spesialisert innen bryllup. De vet hvor mye ting bør koste, og kan gi et overslag over hvor mye de ulike de ulike postene kommer på. i tillegg gir vi råd om når betalinger bør forekomme for å sikre den service eller produkt dere ønsker.


3. TIDEN FREM TIL BRYLLUPET SKAL VÆRE GLEDELIG, IKKE STRESSENDE...

Om dere har en lang eller kort forlovelse, burde dere nyte hvert øyeblikk av denne spesielle tiden sammen. Noe jeg med sikkerhet kan si, er at du (bruden) ikke ønsker å bli en nevrotisk "Bridezilla" som verken får sove eller spise, og ikke klarer å jobbe, men kun sitter med følelsen av å være konstant stresset over hvor mye arbeid som gjenstår og føler deg overveldet av alt ansvaret. Siden dette er min jobb, har jeg tid og ferdigheter til å ta hånd om alt på deres vegne. Det eneste dere trenger å tenke på er å ta vare på hverandre og nyte tiden som forlovet. 


4. DERE ØNSKER IKKE Å SITTE TIMEVIS FOR Å FINNE LEVERANDØRER OG PRØV Å FINNE UT HVILKE DERE KAN STOLE PÅ

Det kan være skremmende å finne ut hvor mange ulike leverandører det finnes, og hvor mange som trengs for å oppnå suksess. Å vite hvem dere skal stole på og hvem som er rett leverandør for deres bryllup, er ofte en svært tidkrevende oppgave når det kommer til å planlegge et bryllup. En bryllupsplanlegger kan anbefale forhandlere de har arbeidet med før og har erfaringer om hvordan dere får de beste prisene og beste resultatet fra akkurat dem. Selv om jeg skulle trenge å bruke en ny leverandør, vet jeg hvordan jeg finner de beste som treffer deres stil og budsjett.


5.  DERE ØNSKER IKKE BEKYMRE DERE FOR Å GLEMME Å PLANLEGGE NOE

Sjekklisten til bryllupet kan være mange sider lang, og i den forbindelse er det ikke rart om der er redd for å glemme noe. Heldigvis vet en bryllupsplanlegger akkurat hva som skal gjøres og til hvilken tid! De vil passe på dine tidsfrister og minne dere på når ting trengs å gjøres og når avgjørelser må tas. Ingenting vil gå i glemmeboken, og det er ingen fare for at ting ikke går som det skal på bryllupsdagen på grunn av dårlig forarbeid.


6. DERE ER BEGGE I FULL JOBB OG ØNSKER IKKE BRUKE FOR MYE AV FRITIDEN PÅ BRYLLUPET.

Åplanlegge et bryllup er svært tidkrevende. Å ha en bryllupsplanlegger er som å ha en personlig assistent med ansvar for å gjøre alle ærender til deres bryllup. Jeg vil undersøke, finne frem informasjon og legge det frem for dere. Videre tar dere de avgjørelsene som må tas og lar meg gjøre resten av jobben. Dere deltar så mye eller lite dere selv ønsker.


7. DERE TRENGER HJELP TIL Å SETTE DRØMMEN UT I LIVE

Uansett om dere vet akkurat hva dere ønsker, har noen idéer, eller er usikre på hva dere kan tenke dere; en bryllupsplanlegger kan hjelpe dere med å definere stil, stemning og følelsene dere ønsker å skape på den store dagen. Jeg kjenner de siste trendene og er inspirert av andre bruder, forhandlere og industrien. Jeg kan visualisere hva som blir bra på de ulike lokalene og vet hvordan deres drømmebryllup kan utformes.


8. DERE HAR EN DYKTIG KOORDINATOR PÅ LOKALET DERE LEIER, MEN DE TAR SEG IKKE AV NOEN AV DE ANDRE DETALJENE

Dere har kanskje funnet festlokalet til bryllupet og har et godt samarbeid med utleier (som også noen plasser tar hånd om logistikk av lokalet og er inkludert som en del av bryllupspakken). Han/hun er kunnskapsrik og har alt under kontroll, og kan til og med anbefale forhandlere/leverandørerde samarbeider med. Men husk, det er så langt deres service strekker seg. En bryllupsplanlegger gjør så utrolig mye mer enn disse oppgavene og kan hjelpe dere til å holde budsjettet, hjelpe til med familielogistikk, fortelle dere hvilke blomster som har sesong på deres bryllupsdato, arrangere møter med leverandører, og undersøke priser og alt annet dere kunne ønske.


9. DERE SYNTES DET ER VANSKELIG Å ETTERKOMME KRAV OG ØNSKER FRA FAMILIE OG VENNER

Har familien spesifikke ønsker om hvordam deres bryllupsdag skal være? Mange brudepar må takle en overflod av ulike meninger fra venner og familie som omhandler bryllupet. Det kan være vanskelig og svær stressende å gjøre alle fornøyd. En bryllupsplanlegger vil hjelpe dere takle familie og venners forventninger, vise dere ulike muligheter og gi dere kvalifiserte råd så dere tar de avgjørelsene som er best for dere. Bryllupsplanleggerem fumgerer som en veileder for å komme frem til den beste løsningen for deres bryllup.


10. DERE PLANLEGGER ET BRYLLUP PÅ EN ANNEN PLASS ENN DER DERE BOR

Å reise vekk for å gifte seg har sine fordeler, men det er vanskelig å organisere leverandører dere aldri har truffet eller visualisere et sted kun ut fra bilder.  En bryllupsplanlegger med de rette kontaktee inn- og utenlands kan hjelpe dere til med å få jobben gjort slik dere ønsker. Har jeg ikke kontakter akkurat der dere ønsker å gifte dere, vet jeg hvordan jeg får tak i de beste og kvalitetsjekker dem for dere. Jeg er svært opptatt av kvalitet og å kunne gi brudeparene en trygghet ved å vite at jeg kjenner stededene jeg arrangerer bryllup, og har gode kontakter og forhandlere på de ulike plassene. Nettopp derfor har jeg tatt avgjørelsen om å arrangere i New York og Lucca i Toscana på nåværende tidspunkt.