Kontakt

Skriv din e-mail adresse og beskjed her. Så får du svar så raskt som mulig innenfor 1 uke.

Kaptein Oppegaards vei
Oslo, Oslo,
Norway

(+47) 95006999

041.jpg

Om oss

 Fredrikstad ligger Vakre Bryllup, drevet av meg, Nina Asbjørnsen. Vakre Bryllup tilbyr planlegging, design, koordinasjon og produksjon av deres bryllup. Jeg tar hånd om deres visjon, stil og ønsker og hjelper dere til å skape en minnerik dag for dere og deres gjester.  Vakre Bryllup og samarbeidspartnere danner sammen den perfekte rammen for deres bryllup. Med samarbeidspartnere i Norge, New York og Toscana er dette steder jeg kjenner godt med tanke på å arrangere bryllup der, men skulle dere ønske andre destinasjoner ordner jeg selvfølgelig det.

Tiden fra dere setter en dato og frem til bryllupet kan virke overveldende for mange. Ved å bruke Vakre Bryllup som planlegger, får dere muligheten til å slappe av og kose dere med den delen av planleggingen dere ønsker å bruke tid på.

 

 

10 gode grunner til å bruke bryllupsplanlegger til deres bryllup

 

1.      Dere fortjener at alt er perfekt på deres store dag.

Det ligger mye tid og hardt arbeid i å sette sammen et perfekt bryllup. En bryllupsplanlegger har dette som fulltidsjobb og har de rette kontaktene, kunnskapen og tiden som sammen blir til perfeksjon. De vet hvem å kontakte, hvordan å få de beste prisene, hva som skal (og ikke skal) være i kontrakten, og hvordan å forberede hver liten detalj til deres store dag.

2.      Det er ikke lett å holde seg til budsjettet.

Penger er et av de vanskeligste aspektene når det kommer til å planlegge et bryllup. Hvem betaler, hvor mye, når skal regningene betales og hvordan forsikre dere om å ikke overskride budsjettet? En bryllupsplanlegger er på en måte en økonomisk rådgiver eller en slags regnskapsfører som er spesialisert innen bryllup. De vet hvor mye ting bør koste, kan gi et overslag på hvor mye de ulike postene omtrentlig kommer på. Og når betalingene bør forekomme for å sikre den service eller produkt dere ønsker.

3.      Tiden frem til bryllupet deres skal være gledelig, ikke stressende.

Om dere har en lang eller kort forlovelse, dere burde nyte hvert øyeblikk av denne spesielle tiden sammen. Noe jeg med sikkerhet kan si er at du (bruden) ønsker ikke å bli en nevrotisk Bridezilla som ikke får sove, ikke får spise, ikke klarer å jobbe. Er konstant stresset over hvor mye arbeid som gjenstår og føler deg overveldet av alt ansvaret. Siden dette er min jobb, har jeg tid og ferdigheter til å ta hånd om alt på deres vegne. Det eneste dere trenger å tenke på er å ta vare på hverandre og nyte tiden som forlovet.

4.      Dere ønsker ikke bruke timevis på å finne leverandører og prøve å finne ut hvem dere kan stole på

Det kan være skremmende å finne ut hvor mange ulike leverandører det finnes (og hvor mange som trengs for å oppnå suksess). Å vite hvem dere skal stole på og hvem som er rett for deres bryllup er ofte en svært krevende oppgave når det kommer til å planlegge et bryllup. En bryllupsplanlegger kan anbefale forhandlere de har arbeidet med før og vet hvordan dere får de beste prisene og det beste resultatet fra akkurat dem.  Selv om jeg trenger å bruke en ny leverandør, vet jeg hvordan jeg finner de beste som treffer deres stil og budsjett.

 

5.      Dere ønsker ikke å bekymre dere for å glemme å planlegge eller betale noe

Sjekklisten til bryllupet kan være mange sider lang, så det er ikke rart om dere er redd for å glemme noe. Heldigvis vet en bryllupsplanlegger akkurat hva som trengs å gjøres! De vil passe på dine tidsfrister og minne dere på når ting trengs å gjøres og når avgjørelser må tas. Ingenting vil gå i glemmeboken, og det er ingen fare for at ting ikke går som det skal på bryllupsdagen på grunn av dårlig forarbeid.

 

 

5UkH5mcE6vEtwzib0JfnyY24y0BISvrDsWULPGJZlzo,idL2_VReZqECpv5gpEFRVlZ_slaaB4qMPZSOm6IWSqM.jpeg

6.      Dere er begge I full jobb og ønsker ikke for mye av fritiden på bryllupet.

Å planlegge et bryllup er svært tidkrevende, i hvert fall om dere skal gjøre alt selv. Å ha en bryllupsplanlegger er som å ha en personlig assistent med ansvar for å gjøre alle ærender for deres bryllup. Undersøke, finne frem og legge det frem for dere. Så tar dere de avgjørelsene som må tas og lar meg gjøre resten av jobben. Dere deltar der dere selv ønsker.

 

 

7.      Dere har en dyktig koordinator på lokalet dere leier, men de tar seg ikke av noen av de andre detaljene

Dere har kanskje allerede funnet festlokalet til bryllupet og har et godt samarbeid med utleier (som også ved noen anledninger tar hånd om logistikk av lokalet og er inkludert som en del av bryllupspakken). Han/hun er super og har alt under kontroll, hun kan til og med anbefale forhandlere/leverandører de samarbeider med. Men husk, dette er så langt deres service strekker seg. En bryllupsplanlegger gjør så utrolig mye mer enn disse oppgavene og kan hjelpe dere å holde budsjettet, hjelpe til med familie problemer, fortelle dere hvilke blomster som har sesong på deres bryllupsdato, ta dere med og treffe andre leverandører, undersøke priser og alt annet dere kunne ønske.

 

8.      Dere trenger hjelp å sette drømmen ut i live

Uansett om dere vet akkurat hva dere ønsker, har en svak fornemmelse eller ikke peiling. En bryllupsplanlegger kan hjelpe dere å definere stil, stemning og følelsene dere ønsker å skape på den store dagen. Jeg kjenner de siste trendene og er inspirert av andre bruder, forhandlere og industrien. Jeg kan visualisere hva som blir bra på de ulike lokalene og vet hvordan deres drømmebryllup kan komme sammen.

 

9.      Dere syntes det er vanskelig å etterkomme krav og ønsker fra familie og venner

Har familien spesifikke ønsker om hvordan deres bryllup skal være? Mange brudepar må takle en overflod av ulike meninger fra venner og familie om hvordan bryllupet skal være. Det kan være vanskelig og svært stressende å gjøre alle fornøyd. En bryllupsplanlegger vil hjelpe dere takle familien og venners forventninger, vise dere ulike muligheter og kan stoles på til å gi dere ekspert råd så dere tar de avgjørelsene som er best for dere. Bryllupsplanleggeren kan fungere som en veileder for å komme frem til den beste løsningen for deres bryllup.

 

10.      Dere planlegger et bryllup på en annen plass enn der dere bor.

Å reise vekk å gifte seg har sine fordeler, men det er vanskelig å organisere leverandører dere aldri har truffet eller se for dere et sted kun ut fra bilder. En bryllupsplanlegger med de rette kontaktene inn- og utenlands kan hjelpe til med å få jobben gjort slik dere ønsker. Og har de ikke kontakter akkurat der dere ønsker å gifte dere vet de hvordan å få tak i de beste og kvalitetsjekker dem for dere.